header image
Start pagina arrow Foto galerieŽn
Foto GalerieŽn
Home Ľ Honden activiteiten
TOP 10: Laatst toegevoegd - Best bekeken
Puppie ReŁnie Akio (22)
Zaterdag 18 Juni 2005 Had Tetje een Reünie georganiseerd voor de puppies van haar eerste nestje. Het nestje waar Akio deel van uitmaakt. Het weer was fantastisch evenals de locatie: Camping prenger in Gamsbergen.
HH-Wandeling: Bussloo (11)
Zondag 20 November 2005 werd er weer een wandeling georganiseerd voor alle HondenHokkers. Initiatief nemers en organisators van deze wandeling waren dit keer weer Richard en Tiny. Dit maal Kiosk de Robberkamp in Bussloo de locatie.
HH-Wandeling: Apeldoorn (20)
Zondag 5 Juni 2005 werd er een wandeling georganiseerd voor alle HondenHokkers in "Het Leesten" in Apeldoorn. Initiatief nemers en organisators van deze wandeling waren Richard en Tiny. Hier staan een aantal foto's voor een kleine impressie.
HH-Wandeling: 's Gravenzande (28)
Zondag 20 Maart 2005 is er een wandeling georganiseerd voor alle HondenHokkers. Initiatief nemers en organisators van deze wandeling waren Peer en Nicole. De wandeling vond plaats op het strand in 's Gravenzande.
HH-Wandeling: Otterloo (10)
Zondag 23 Januari 2005 werd er een wandeling georganiseerd voor alle hondenhokkers. Initiatief nemers en organisators van deze wandeling in Otterloo waren Gab en Lam. Hier staan een aantal foto's voor een kleine impressie.

Er staan 0 Foto`s in deze categorie.
Pagina`s:

Honden activiteiten